Kaatsheuvelse Pleinloop


De vorige editie van de Kaatsheuvelse Pleinloop vond plaats op zondag 17 mei 2015.

 
 
   
 
  Start to Run
 
 
Laatste Nieuws
 

De Blauwe Meer Cross start over
Kaatsheuvelse Pleinloop op Facebook!    Blauwe Meer Cross op Twitter!
 
De Kaatsheuvelse Pleinloop wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Loon op Zand
Atletiekunie
GoRun Loopevenementen
 
 
 Start to GoRun  editie voorjaar 2018


We gaan weer van start.

Elk jaar weer die goede voornemens. Je kunt ze nu waarmaken want wat je motivatie ook is; afvallen, gezondere levensstijl, ontstressen of gewoon op een sportieve manier genieten van de prachtige Drunense Duinen, we gaan weer beginnen met onze hardloopclinic voor beginners. 

Start to GoRun 1e editie 2018 gaat van start op zondag 7 januari. Het is een 10 weekse clinic voor startende hardlopers.
Loopgroep GoRun organiseert deze clinics vanuit "Het Genieten" in Kaatsheuvel.  De jarenlange ervaring in het begeleiden van startende lopers zijn samengepakt in een goed gebalanceerde clinic. Enthousiaste en gediplomeerde trainers staan voor je klaar om de beginselen van het hardlopen bij te brengen. Naast de techniek hebben de trainers een groot aantal nuttige tips om je te verbeteren, je doelen te halen, maar vooral om plezier te beleven aan hardlopen

 
De trainingen beginnen op zondag 7 januari 2018 om 09.30 uur. Na 10 weken ben je in staat om minimaal 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Een doel wat voor iedereen goed haalbaar is. 

 
Aanmelden of wil je meer weten, mail naar str@loopgroep-gorun.nl 


 
Tot 7 januari!

 
 
GoRun Kaatsheuvel
Running Center Waalwijk
Het Genieten
 
AH Kaatsheuvelse Pleinloop   •  copyright © 2011  •   Dreamsites Webdesign