Kaatsheuvelse Pleinloop


De vorige editie van de Kaatsheuvelse Pleinloop vond plaats op zondag 17 mei 2015.

 
 
   
 
  Kaatsheuvelse Pleinloop
 
 
Laatste Nieuws
 

De Blauwe Meer Cross start over
Kaatsheuvelse Pleinloop op Facebook!    Blauwe Meer Cross op Twitter!
 
De Kaatsheuvelse Pleinloop wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Loon op Zand
Atletiekunie
GoRun Loopevenementen
 
 
 
Geen AH Kaatsheuvelse Pleinloop in 2016Helaas hebben wij - loopgroep GoRun uit Kaatsheuvel - moeten besluiten om vanaf 2016 geen AH Kaatsheuvelse Pleinloop te organiseren. De huidige groep organiserende vrijwilligers is simpelweg te klein om jaarlijks twee loopevenementen (Pleinloop en Blauwe Meer Cross) te organiseren. Daarbij zien wij stilstand als achteruitgang en met het beperkte aantal vrijwilligers was het niet mogelijk de evenementen verder uit te bouwen.

Wij hebben daarom besloten om ons te beperken tot één loopevenement per jaar. Wij hebben gekozen om al onze tijd en energie te steken in de verdere ontwikkeling van de Blauwe Meer Cross. 

Is dit het einde van de Kaatsheuvelse Pleinloop? Nee, dat zouden we niet willen stellen. Daarvoor was het echt een te leuk evenement. Het zou heel goed kunnen dat we over enkele jaren de handschoen weer oppakken en opnieuw een Pleinloop in Kaatsheuvel organiseren.

Wij danken alle sponsoren, vrijwilligers, toeschouwers en natuurlijk de lopers, die de Kaatsheuvelse Pleinloop de afgelopen 10 edities mogelijk hebben gemaakt.  
 
 
AH Kaatsheuvelse Pleinloop   •  copyright © 2011  •   Dreamsites Webdesign